Maalthuis logo

Vegan maaltijdbox

Het is zo makkelijk, het wekelijks ontvangen van een maaltijdbox bij jou aan de deur, maar het kan voor teleurstelling zorgen. Niet alle maaltijdboxen zijn namelijk veganistisch verkrijgbaar, in tegenstelling tot een vegatarische box wat bij de meeste maaltijdbox-aanbieders wel een optie is. We vertellen je over de 3 beste aanbieders van veganistische maaltijdboxen!

Wat is een veganistische maaltijdbox?

Een veganistische maaltijdbox is een box met recepten en ingrediënten die gericht is op mensen met een vegan lifestyle. Het kiezen voor een malatijdbox is een geweldige manier om gezond te eten en misschien zelfs geld te besparen. Afhankelijk van de box focust één meer op veel eiwitten, de andere weinig calorieën of een mix van beide.

Niet alle veganisten zijn even streng in hun veganistische levensstijl, maar in de essentie houdt dit in dat je dan geen dierlijke producten eet en inplaats daarvan plantaardige producten eet. Een voorbeeld is dat ze anders dan bij vegetariers geen eiren eten.
Vegan icoon

Welke vegan-maaltijdboxen zijn er?

Het aanbod veganboxen is minder van bij vegatarische boxen, maar er is nog zeker iets te kiezen voor jou bij verschillende aanbieders als veganist. Zo ontvang je wekelijks een heerlijke box met ingrediënten en recepten die bij jouw past.
Ekomenu logo
- DE LEKKERSTE VEGAN VAN NEDERLAND -

Ekomenu

1ste plek

De beste aanbieder van veganistische boxen is Ekomenu. Bij Ekomenu bestaat een speciaal veganistisch menu. In dit menu heb je keuze uit 3-4 maaltijden die je voor 1, 2, 3 of 4 personen kunt bestellen. Iedere week heeft Ekomenu weer een nieuw menu voor je klaarstaan, zodat je iedere week weer een nieuwe verassing voor de deur hebt staan.

Voordelen van Ekomenu

Biologisch
Wekelijks kies je zelf recepten
Maaltijden binnen 30 minuten op tafel
Voor iedere maaltijd één zak met ingrediënten

Nadelen van Ekomenu

Relatief weinig keuze
In verhouding is de maaltijdbox van Ekomenu duur
Veganbox logo
EEN GOED ALTERNATIEF

Veganbox

2de plek

Een andere aanbieders van vegan maaltijdboxen is Veganbox. It's all in the name! Kies uit 6 heerlijke en gemakkelijke gerechten om zelf te bereiden. Elke week ontvang je op maandagavond een nieuwe box met verrassende gerechten. De box kies je voor 2 of 4 personen en voor 2, 3 of 4 maaltijden.
Ga naar Veganbox

Voordelen van Veganbox

Lokale, biologische seizoensproducten
Gemakkelijke gerechten
Zo min mogelijk verpakkingsmateriaal en plastic
Pauzeren wanneer het jou niet uitkomt

Nadelen van Veganbox

Je kunt geen eigen bezorgmoment kiezen
Relatief weinig keuze uit gerechten
Vegan Masters logo
DE MEEST BETAALBARE MAALTIJDBOX

Vegan Masters

3de plek

Op de derde plaats staat vegan maaltijdbox aanbieder Vegan Masters. Vandaag besteld is morgen al je maaltijdbox in huis hebben. Je kiest voor hoeveel personen je de box wilt ontvangen (tot 4 personen) en hoevaak in de maand. Kies uit meerdere bezorgdagen en krijg 's avonds je box bezorgd. Bij Vegan Masters bestel je ook gemakkelijk losse maaltijden op speciale maaltijdboxen.
Ga naar Vegan Masters

Voordelen van Vegan Masters

Keuze uit een box of losse maaltijden
Vandaag besteld = morgen thuis
Beoordeeld met een 9 door Linda.nl

Nadelen van Vegan Masters

Geen keuze in de wekelijkse maaltijdbox

De winnaar is Ekomenu!

De terechte winnaar is Ekomenu komen! Je ontvangt wekelijks een heerlijke vegan maaltijdbox thuis met knetterverse ingrediënten. Je kiest gemakkelijk wekelijks welke recepten je wilt ontvangen en houdt daarbij rekening met eventuele allergieën. De bezorging van de box vindt plaats op het moment dat het voor jou uitkomt!
Beste veganistische maaltijdbox is Ekomenu

Veganistische leefstijl steeds populairder

De veganistische leefstijl wordt de laatste jaren steeds populairder. Mensen ontdekken dat het niet alleen mogelijk is om evenwichtig te eten en tegelijk volledig vrij van wreedheid te zijn, maar dat de voordelen van veganisme verstrekkend kunnen zijn. Er zijn vele redenen waarom mensen ervoor kiezen veganist te worden. De belangrijkste redenen zijn dierenwelzijn en milieubehoud, gezondheidsoverwegingen, en ethische en morele overtuigingen. Maar als je op zoek bent naar een veganistisch recept, kan het moeilijk zijn om er een te vinden die goed smaakt.
Maalthuis logo
Een concept van Blond & Blond
crossmenu