Maalthuis logo

De beste maaltijdbox van 2023

Niet hoeven nadenken over wat je vandaag gaat koken, hoe fijn is dat! Met een maaltijdbox kies je wekelijks de lekkerste maaltijden en krijg je de ingrediënten en recepten bij jou thuisbezorgd. Wij vertellen je wat de beste maaltijdbox is van 2023!

Altijd vers eten!

Dat is toch wat je wilt! Iedere dag een gezonde maaltijd op tafel kunnen zetten waarbij je dagelijks weer wordt verrast door je eigen kookkunsten. Geen gedoe meer met boodschappenlijstje en moeten nadenken wat je nu weer gaat eten. Vers eten iedere week bij jou thuisbezorgd. Jij hoeft alleen nog maar te koken!
Groente en fruit

De top 3 maaltijdboxen van 2023

We weten het, je wilt liever vandaag nog aan de slag met je maaltijdbox, maar wacht. We vertellen je eerst welke maaltijdbox jij in 2022 moet kiezen!
Marley Spoon logo
- DE LEKKERSTE MAALTIJDBOX VAN NEDERLAND -

Marley Spoon

1ste plek

De beste maaltijdbox aanbieder van Nederland is Marley Spoon. De aanbieder heeft zijn eerste plek verdiend vanwege de ruime keuze uit maaltijden die je wekelijks hebt. Je hebt keuze uit minstens 30 recepten iedere week. De ingrediënten die je geleverd krijgt zijn knettervers en worden thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
Ga naar Marley Spoon
Mega verse ingrediënten
Flexibele bezorging
Oog op duurzaamheid
HelloFresh logo
RUIME KEUZE EN SNEL KLAAR

HelloFresh

2de plek

HelloFresh verdient de tweede plaats en is ook één van de beste maaltijdbox aanbieders in Nederland. Je stelt wekelijks je eigen box samen en hebt zeer ruime keuze uit de gerechten die je kunt kiezen. Maaltijden zijn met 4 tot 6 stappen te bereiden binnen soms maar 15 minuten! Bestel jouw box deze week nog. 
Ga naar HelloFresh
Ruime keuze uit recepten
Binnen 4 tot 6 stappen klaar
Handige mobiele app
Dinnerly logo grijs
DE MEEST BETAALBARE MAALTIJDBOX

Dinnerly

3de plek

De 3de plaats gaat naar Dinnerly. Dinnerly heeft deze plek verdient door zijn betaalbare maaltijdboxen. Je wilt natuurlijk het gemak van een maatlijdbox, maar niet altijd de hoofdprijs betalen. Je kookt in 5 stappen een heerlijke maaltijd en hebt wekelijks keuze uit 18 gerechten. Even geen zin? Dan sla je gemakkelijk een weekje over.
Ga naar Dinnerly
Keuze uit 18 recepten
Maaltijd klaar in 5 stappen
Goedkoper dan andere aanbieders

De winnaar is Marley Spoon!

De terechte winnaar is Marley Spoon! Deze dienst heeft wekelijks de lekkerste maaltijdboxen waarbij je keuze hebt uit meer dan 30 recepten! Alle ingrediënten zijn knettervers en worden, op het moment dat jij het wenst, bij jou aan de deur bezorgd. Het bedrijf is gericht op duurzaamheid en denkt daarbij aan de toekomst van de wereld. Alle maaltijdboxen van Marley Spoon zijn uiteraard ook te verkrijgen in een vegetarische variant.
Winnaar Marley Spoon
Maaltijdbox voorbeeld

Waarom kiezen voor een maaltijdbox?

Veel mensen hebben een druk leven, de dagen zijn gevuld met werk, kinderen, hobby's en meer. Dit zorgt ervoor dat de belangrijkste maaltijd in de avond er nog wel eens bij in wil schieten. Herken jij je hierin? Dan is een maaltijdbox voor jou ideaal! Je krijgt verse ingrediënten wekelijks bij jou thuisbezorgd en zet aan de hand van de uitgebreide receptenkaarten zo een gezonde maaltijd op tafel.

Zijn er ook vegetarische maaltijdboxen?

Zeker! Alle aanbieders uit onze top 3 hebben ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vegetarische maaltijdbox. De keuze voor een veganistische maaltijdbox is vaak lastiger. Het is hierbij aan te bevelen vooraf contact op te nemen met de maaltijdboxaanbieder om na te gaan of er voldoende veganistische opties beschikbaar zijn.
Vegan icoon

Liever razendsnel je boodschappen in huis?

Bekijk de beste flitsbezorgers van 2023
Maalthuis logo
Een concept van Blond & Blond
crossmenuarrow-right