Maalthuis logo

De beste filtsbezorger van 2023

Razendsnel je boodschappen in huis, dat wil toch iedereen! Door de opkomst van flitsbezorgers is dit geen probleem meer. Wij vertellen je wat de top 3 flitsbezorgers van Nederland zijn in 2023!

Wij helpen je kiezen

Als je in de stad woont hebt je tegenwoordig veel keuze uit één van de vele flitsbezorgers bij jou in de buurt. Wij helpen je met het maken van de beste keuze en vertellen jou welke flitsbezorger de beste is van het jaar 2023. Zo heb jij razendsnel je boodschappen in huis, afgeleverd door één van de beste flitsbezorgers.
Flitsbezorger op fiets

De top 3 flitsbezorgers van 2023

Ben jij benieuwd naar de beste flitsbezorgers van Nederland in 2023. Hier vind je de top vijf volgens Maalthuis.nl.
Gorillas logo
- DE BESTE FLITSBEZORGER VAN NEDERLAND -

Gorillas

1ste plek

De beste flitsbezorger van Nederland is Gorillas. Het heeft zijn eerste positie verdient door zijn supernelle bezorgtijden en het uitgebreide assortiment. De app is gemakkelijk in gebruik en er zijn regelmatige goede acties te vinden in de app waarmee nieuwe en bestaande klanten € 10,- of 25% korting krijgen op hun bestelling. Zo heb je niet alleen razendsnel, maar ook voordelig je boodschappen in huis!
Ga naar Gorillas
Supersnel bij jou thuis!
Groot assortiment!
Flink logo
HET BESTE ASSORTIMENT

Flink

2de plek

De tweede positie is voor de snelle supermarkt Flink. Flink is net zoals vele andere aanbieder actief is veel grote steden van Nederland. Het heeft zijn tweede plek verdiend door het grote assortiment dat het heeft. Daarnaast biedt Flink regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen op producten net zoals traditionele supermarkten. Dit heeft wel als nadeel dat de supermarkt minder kortingscodes aanbiedt.
Ga naar Flink
Goed assortiment
Aanbiedingen op producten
Op veel plekken actief
Getir logo
INTERESSANTE IN-APP KORTINGEN

Getir

3de plek

De 3de plek gaat naar bezorger Getir. Het uitgebreide assortiment en de aanbiedingen in de app maken Getir een goede optie voor het razendsnel laten bezorgen van je boodschappen. Ook deze aanbieder is actief in veel grote steden en breid zijn bezorgnetwerk steeds verder uit!
Ga naar Getir
Regelmatig korting
Fijne app
Altijd snelle bezorging

De winnaar is Gorillas!

Je weet nu dat Gorillas de beste flitsbezorger van Nederland is. De bezorgdienst is in de meeste grote steden van Nederland actief en is de beste vanwege zijn goede aanbiedingen en assortiment. Bezorgd Gorillas niet bij jou? Een goede andere optie is dan Flink of Getir. Deze flitsbezorgdiensten zijn een zeer goed alternatief met eveneens een strak assortiment en vele kortingen op producten.
Winnaar Gorillas
Bezorger op de fiets

Waarom kiezen voor een flitsbezorger?

Een flitsbezorger is een uitstekend alternatief als je bijvoorbeeld geen zin hebt om zelf naar de supermarkt te gaan of in het geval je tijdens het koken er achter komt dat je ingrediënten bent vergeten. Met het grote aanbod van flitsbezorgers kun je vaak tegen een interessante prijs razendsnel de boodschappen bezorgd krijgen die je nu net nog even nodig had.

Liever wekelijks een maaltijdbox thuisbezorgd krijgen?

Bekijk de top 3 maaltijdbox aanbieders
Maalthuis logo
Een concept van Blond & Blond
crossmenuarrow-right